Rubrieken overzicht

A-Label Afbouw

Adres:
Leeuwerikstraat 17
Postcode:
4711 JA
Woonplaats:
Sint Willebrord
Provincie:
Noord-Brabant
Telefoon:
06-5029 6094
Mobiel:
Fax:
Branche:
Bouw, Aannemersbedrijf, Afbouw

Wie is A-Label en wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn een jong team dat inzetbaar is voor uiteenlopende afbouwwerkzaamheden. We kunnen de alom bekende systeemplafonds en metal stud wanden voor u monteren, maar ook voor stukadoorswerkzaamheden en tegelwerk kunt u bij ons terecht.

Opdrachtgevers zijn zowel zakelijk als particulier en de opdrachten zijn divers. We worden ingezet door winkels, maar ook door vastgoedbedrijven, aannemers en architecten. Onze specialiteit zijn de metalstudwanden, maar garanderen ook de kwaliteit voor andere werkzaamheden.

Plannen voor nieuwbouw, verbouw of renovatie?

Een eigen huis of bedrijfspand laten bouwen of verbouwen is een hele stap. Dan wilt u een aannemer die met u meedenkt, u van goed advies voorziet en die u kunt vertrouwen. Wij zijn actief in Sint-Willebrord en helpen u graag om uw (ver)bouwplannen concreet te maken.

Heldere communicatie

Bouwen is ons vak en wij zijn daar continu mee bezig. We beseffen heel goed dat dit voor u compleet anders is. Een eigen huis of bedrijfspand bouwen doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Verbouwen misschien vaker, maar zeker niet iedere dag. Heel veel dingen die voor ons heel normaal zijn, zijn daardoor voor u compleet nieuw.

Duurzame oplossingen

Daarom nemen we u stap-voor-stap mee in het bouwproces. We communiceren helder, zijn duidelijk over de kosten en overleggen goed met u over de mogelijkheden. En natuurlijk gaan we voor kwaliteit en duurzame oplossingen, dat spreekt voor zich. Vragen over onderhoud? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Neemt u gerust contact met ons op.

Voor meer informatie en/of een offerte op maat kunt u gerust contact met ons opnemen.

Waardering

Gemiddelde waardering: 10
Laagste waardering: 10, Hoogste waardering: 10, Gemiddelde waardering: 10
(Uitgebrachte stemmen: 1)
Waardering: 10
Kort bericht: Goede service
Sebastiaan heeft ons geweldig geholpen en zijn service is optimaal. Ook na een tijdje toen wij erachter kwamen dat iets niet helemaal was zoals we wensten heeft Sebastiaan het (zonder meerkosten) gefixed. Gewoon geweldig dus.
02-11-2018 om 13:53'27

waardering, commentaar en/of opmerkingen toevoegen

Waardering
Ingevoerd door *
Kort commentaar *
Commentaar/opmerking
Controle code

Om ongewenste (spam) berichten tegen te gaan dient u bovenstaande code in te typen.