Rubrieken overzicht

Bent u op zoek naar een product of bedrijf dan bent u bij DeBedrijvenvinder aan het juiste adres.

Door middel van de zoekmachine bovenin kunt u zoeken op bedrijfsnaam, branche en locatie.

Mocht u het gewenste bedrijf of dienst op deze manier niet kunnen vinden dan kunt u eenvoudig via het rubrieken overzicht de gewenste rubriek kiezen en hier alle bedrijven (die opgenomen zijn in onze database en deze diensten aanbieden) vinden. 

DeBedrijvenvinder voor het vinden van het juiste bedrijf. 

 

Disclaimer voor www.debedrijvenvinder.nl / www.debedrijvenvinder.com

Reha Media B.V. (Kamer van Koophandel: 04055455), hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot www.debedrijvenvinder.nl ("de Website") en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

Reha Media B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Reha Media B.V. spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Reha Media B.V. .

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Reha Media B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Reha Media B.V. .

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Reha Media B.V. , behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

 

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.